Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Γραμμικό Σχέδιο 2022 - Θέμα Πανελλήνιων Εξετάσεων - Ειδικά Μαθήματα

Σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2022, η εξέταση του ειδικού μαθήματος του Γραμμικού Σχεδίου πραγματοποιείται σε κανονικό ρυθμό στα εξεταστικά κέντρα, με την συνήθη καθυστέρηση στην έναρξη.




Σύντομος ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ του φορέα μας: 
Πρόκειται για ένα θέμα δυο σχεδίων, κάτοψης και τομής. Η τοποθέτηση του κρίνεται εύκολη λόγω των δοθέντων μεγεθών στα σχέδια της κάτοψης και της τομής. Κατά το σχεδιαστικό μέρος, εμφανίζεται ως τάση πάλι η σχεδίαση νερού, στοιχείων του περιβάλλοντος (δέντρο, χώμα) βάσει υποδείγματος και η σχεδίαση με μολύβι και μελάνι όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. 
Στο σύνολο, είναι ένα βατό θέμα που μπορεί εύκολα να αποπερατωθεί στο δοθέντα χρόνο (6 ώρες). Ενώ παρατηρείται και πάλι ένταξη ειδικών σχεδιαστικών κανόνων και κανάβου, όπου και θα ξεχωρίσουν και οι καλώς προετοιμασμένοι υποωήφιοι.
Λόγω ευκολίας των θεμάτων στο Γραμμικό Σχέδιο, για φέτος, αναμένεται υψηλή ειδική βάση εισαγωγής στης σχολές που προαπαιτούν σχέδιο. 
Αθηνά Κανελλοπούλου
εκπαιδευτικός πολιτικός μηχανικός - εικαστικός


Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις των πανελληνίων 2022 στο Γραμμικό Σχέδιο:

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε 
να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στο facebook: 
https://www.facebook.com/%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%A3%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CE%9A-111680327263168
είτε να επικοινωνήσετε με την εκπαιδευτικό στο athinakanellopoulou@gmail.com

πηγή θέματος: Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου